Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Winkelaanbod

Telefoonwinkels Hoofddorp

Zowel Media Markt als T-Mobile zijn dé telefoonwinkels voor de nieuwste mobiele telefoons, abonnementen of reparaties. Met de professionele klantenservice, vakmanschap en productkennis weet jij binnen no-time waar je aan toe bent. Op zoek naar de nieuwe iPhone 8 of liever de Samsung Galaxy S7 of ben je gewoon toe aan ander of een nieuw abonnement? Kom snel langs en laat je adviseren door onze telecomspecialisten!

Openingstijden Hoofddorp

Wil je niet voor een dichte deur komen te staan? Bekijk hierboven dan de openingstijden en bijbehorende locaties van de telefoonwinkels van Hoofddorp. Hopelijk tot snel! 

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp is dé winkellocatie in Haarlemmermeer. Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca vind je altijd wat je zoekt. Zo kun je er terecht voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn XL en voor de perfecte shopmiddag met vrienden of het hele gezin. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal 10 minuten lopen bij elkaar vandaan dus je bent nooit verweg van je favoriete winkel. Bovendien is het winkelcentrum zeven dagen per week geopend en is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein, met de lekkerste verse delicatessen, de mooiste stoffen en de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Of je nu op zoek bent naar een mooi boek bij een boekhandel van Vier Meren, een nieuwe outfit wil scoren in één van onze kledingwinkels of een cadeau zoekt voor grote en kleine kinderen in de speelgoedwinkel; bij Vier Meren slaag je altijd!