Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkelaanbod

Speelgoedwinkels Hoofddorp

Winkels vol met speelgoed voor kleine en grote kinderen? Bij Toys XL kun je het allemaal zo gek niet bedenken en ze hebben het! LEGO®, poppen, buitenspeelgoed, PLAYMOBIL®, nerf, hobby, videogames en multimedia. Alles voor jongens of meisjes, jong of oud, groot of klein is aanwezig in Toys XL in het winkelcentrum van Hoofddorp. Van Super Mario op de spelcomputer tot de Barbie-poppen en loopfietsen tot de bouwpakketten van LEGO®; je vindt het hier allemaal. Liever een kijkje nemen naar wat de Denen aan speelgoed te bieden hebben? Ook Flying Tiger Copenhagen is in het winkelhart Vier Meren te vinden. De Deense keten van designwinkels staat namelijk voor speelsheid, creativiteit en sociale activiteiten. Feestdecoraties- en artikelen, interieur en speelgoed tot gadgets, leuke cadeaus en bekroonde designs. Te mooi om waar te zijn? Kom langs en ervaar het zelf!

Elektronisch speelgoed & gadgets voor grote kinderen

Niet alleen bij Toys XL en Flying Tiger Copenhagen kun je terecht voor al je speelgoed, maar Blokker, Xenos en Media Markt hebben ook een breed assortiment. Van digitaal speelgoed en merchandise bij de Media Markt tot een elektronische piano en pluchen knuffel bij Blokker, maar ook de laatste toys en games bij de Xenos. In winkelcentrum Vier Meren slaag je altijd!

Openingstijden speelgoedwinkels Hoofddorp

Bekijk het overzicht van alle speelgoedwinkels in winkelcentrum Vier Meren hierboven en kom snel langs voor een shopmiddag voor speelgoed met het hele gezin! 

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp is dé winkellocatie in Haarlemmermeer. Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca vind je altijd wat je zoekt. Zo kun je er terecht voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn XL en voor de perfecte shopmiddag met vrienden of het hele gezin. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal 10 minuten lopen bij elkaar vandaan dus je bent nooit verweg van je favoriete winkel. Bovendien is het winkelcentrum zeven dagen per week geopend en is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein, met de lekkerste verse delicatessen, de mooiste stoffen en de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Of je nu op zoek bent naar een mooi boek bij een boekhandel van Vier Meren, een nieuwe outfit wil scoren in één van onze kledingwinkels of een cadeau zoekt voor grote en kleine kinderen in de speelgoedwinkel; bij Vier Meren slaag je altijd!