Vandaag geopend 10:00 - 17:00

E-sigaretwinkel Hoofddorp:
Wanneer je voor het eerst onze vapestore in Hoofddorp bezoekt, wil je natuurlijk ook even weten wie we zijn, wat we doen en waarom je bij ons voor een e-sigaret, e-pod of de juiste e-liquids aan het juiste adres bent.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij buiten onze vapestore in Hoofddorp ook e-sigaretwinkel filialen hebben in  Lelystad en Almere-buiten. Wanneer je in de toekomst je e-liquids of e-sigaret onderdelen liever online wilt bestellen kan dat natuurlijk via onze centrale webwinkel: www.e-sigaretwinkel.com 

Specialisatie:
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze turbulente markt en kennen sinds 2011 alle actuele tips en tricks over dampen (vapen) waardoor wij in staat zijn om je goed te helpen. Wij zijn dus niet zomaar de zoveelste e-sigaret- of vape-shop, maar een gespecialiseerd bedrijf dat zich echt met hart en nieren bezighoudt met het laatste nieuws op het gebied van e-sigaretten,e-pods, e-liquids, onderdelen etc.

Advies:
Bij e-sigaretwinkel Hoofddorp geven we je voorafgaand aan de aankoop van een e-sigaret of e-pod graag advies over je eerste e-sigaret of over het vapen. Wij zijn eerlijk over de voors- en tegens van de e-sigaret en kennen alle fabeltjes die er soms de ronde doen. We voeren alleen originele en goedgekeurde e-liquid merken, waarvan we zeker weten dat de kwaliteit op het hoogste niveau ligt. 

Service:
Voor een ouderwets goede service kun je natuurlijk ook bij ons terecht! Als je vragen hebt over het gebruik van je e-sigaret of e-pod kun je altijd nog even terug komen, we maken graag tijd voor je vrij! Wij zijn ervan overtuigd, dat met goed advies (en de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd) wij je het beste kunnen helpen met het “aanmeten” van de juiste e-sigaret of e-pod.

Tot snel in onze vapestore!

E-sigaretwinkel Hoofddorp

Marktlaan 122
2132 DM Hoofddorp
023-737 00 38
info@e-sigaretwinkelhoofddorp.com

Openingstijden

maandag
10:0017:00
dinsdag
10:0017:00
woensdag
10:0017:00
donderdag
10:0017:00
vrijdag
10:0017:00
zaterdag
10:0017:00
zondag
Gesloten