Vier Meren helpt LINDA.foundation. Jij ook?

25 november 2016 4 december 2016
Vier Meren helpt LINDA.foundation. Jij ook?

“Geven is nóg leuker dan krijgen”, daarvan heeft de LINDA.foundation ons vorig jaar overtuigd. Daarom willen wij graag ook dit jaar weer zoveel mogelijk hartverwarmende donaties inzamelen om zo kansarme gezinnen in Nederland te steunen tijdens de feestdagen.

Doneer & Win bij de LINDA.foundation-kiosk

Van 25 november t/m 4 december staat in Vier Meren een LINDA.foundation kiosk en maak je bij een donatie kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkels van winkelcentrum Vier Meren.

Optreden Amples
De opening van de kiosk op 25 november, zal van 19.00 - 21.00 uur muzikaal ondersteund worden door 'Amples'. De kiosk is hierna gedurende de hele periode (25 november - 4 december) geopend gedurende de openingstijden van ons winkelcentrum. Je vindt de kiosk achter de Bagels & Beans, bij het grote Speelkasteel.

Sinterklaas & Pieten in het speelkasteel
Tijdens deze actie logeren Sinterklaas en de Pieten ook in het Speelkasteel; vlakbij de LINDA.foundation-kiosk. Genoeg reden om even langs te komen!

Kleuren voor het goede doel

Naast je donatie bij de LINDA.foundation-kiosk, kunnen jouw kids ook goed doen voor LINDA.foundation! Laat ze erop los kleuren op onze speciale actie-kleurplaat die verkrijgbaar is bij de kiosk. Wanneer ze deze uiterlijk 4 december 2016 inleveren bij de kiosk, dan maakt hij of zij kans op een waardebon voor de plaatselijke speelgoedwinkel. Is dat even leuk! Wij doen ook nog een persoonlijke donatie voor het goede doel van Linda de Mol. Beiden zijn t.w.v. 25 euro! Pak die kleurpotloden er dus maar alvast bij.

 

Help jij LINDA.foundation helpen?

Meer informatie over LINDA.foundation vind je hier > 

Deelnemende winkeliers