Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Winkelcentrum Vier Meren komt naar je toe!

27 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Vier Meren blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Initiatieven ondernemers

Ger's Schoen- en Sleutelservice
Om jouw te voorzien van een extra service kun je nu ook je schoenen op laten sturen voor reparatie (alleen in Hoofddorp) en bij je thuis bezorgd. Voor reparaties boven de €25,- worden je gerepareerde schoenen gratis thuis bezorgd (er wordt €3,- extra in rekening gebracht wanneer je onder de €25,- reparatiekosten zit). Stuur een mailtje naar:
info@gerschoenenservice.nl
 
Kippie
De lekkerste kip wordt bij je bezorgd of kun je afhalen.
www.kippie.nl
 
Restaurant Elders
Helaas is alle horeca gesloten. Om toch een steentje bij te kunnen dragen kun je cadeaubonnen kopen en later uitgeven wanneer het toegestaan is om weer gezellig op het terras te zitten of te dineren.
www.restaurantelders.nl
 
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop: