Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Vier de liefde in Vier Meren

1 februari 2020

De meest romantische tijd van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag! Het belangrijkste is natuurlijk dat je lief doet tegen elkaar, maar een klein cadeautje kan nooit kwaad. Daarom hebben wij wat tips voor je op een rijtje gezet! 

Romantisch etentje
Het klinkt misschien heel cliché, maar een heerlijke lunch of diner is altijd een veilige keuze op Valentijnsdag. En je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Je bent eventjes gezellig weg met zijn tweeën en je kunt elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, eens diep in de ogen kijken. In het Vier Meren zijn verschillende restaurants waar je de hele avond samen kunt vertoeven. Zo kun je terecht bij onder meer La Cubanita of Shabu Shabu.  

Sieraden
Ook dit is misschien een beetje cliché, maar je maakt vrouwen bijna altijd blij met iets wat glimt. Naast een mooie set oorbellen of een leuke armband is er natuurlijk nog veel meer keuze. Fantastisch adviseert je graag over een passend cadeau. 

Een kaartje!
Niets is leuker dan een lieve boodschap voor jouw valentijn! Bij Primera Evers vind je de leukste valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras jouw valentijn als de kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

Dus wil jij op Valentijnsdag je liefde in de watten leggen of je geheime valentijn verrassen? Dan ben je in winkelcentrum Vier Meren aan het juiste adres!