Vaderdag

16 juni 2019
Vaderdag

Er zijn vaders die dit al een keer hebben meegemaakt, er zijn vaders die dit al vijftien keer hebben meegemaakt, maar er zijn ook vaders die dit voor de eerste keer meemaken! Een ding staat als een paal boven water: op Vaderdag mogen de vaders echt even in het zonnetje worden gezet! 

Wat vinden vaders nou écht leuk om te krijgen? Dit is voor elke vader natuurlijk anders. Daarom is antwoord geven op deze vraag lastig. Maaarrrrrrrrrrr… wij kunnen je wel inspireren of misschien wel een heel eind op de goede weg helpen!

Een lekker geurtje!

Welke vader wil nou niet lekker ruiken. Heeft jouw vader een favoriet geurtje? Kies dan vooral dat geurtje, dat hij lekker vindt. Een geurtje kan namelijk een persoonlijkheid versterken! Is hij van de verandering? Ga dan eens op zoek naar een geurtje dat jij vindt dat bij hem past. Loop eens binnen bij ICI Paris XL, Douglas of de Etos. De keuze is in elk geval reuze!

Een goed boek!

Wat is een goed boek? Een goed boek, is een boek dat aansluit bij de interesse van de lezer. Er is vast wel een onderwerp waarvan jij weet, dat jouw vader dit interessant vindt. Of het nu politiek, sport, gezondheid of wetenschap betreft; bij Boekenvoordeel ben je aan het goede adres.

Kapot kledingstuk repareren

Het klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Is de favoriete broek van je vader gescheurd? Hoe tof is het dan als jij deze broek naar de kledingreparatiewinkel brengt?! Hij staat vast en zeker met zijn mond vol tanden als jij op Vaderdag met zijn favoriete kledingstuk (gerepareerd en wel) op de proppen komt. Vraag bij De Gouden Schaar even naar de mogelijkheden.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt! Weet dat alle winkeliers in Vier Meren voor je klaarstaan en je graag adviseren!