Top 5 goede voornemens voor 2018

11 december 2017
Top 5 goede voornemens voor 2018

Het is alweer december en Kerstmis laat niet lang meer op zich wachten. December is de maand van de feestdagen, samen zijn met familie en vrienden en lekker en veel eten. Maar ook de maand om na te denken over het nieuwe jaar.

Heb jij doelen voor 2018? Wat wil jij verbeteren of bereiken in het nieuwe jaar? Lees hieronder 5 goede voornemens die veel voorkomen en hoe je je hierop kan voorbereiden nog voor het nieuwe jaar begint.

1. Meer bewegen - je loopt gemiddeld 10 kilometer als je een dagje gaat shoppen
Een van de meest voorkomende goede voornemens is om het komende jaar meer te gaan bewegen. Na de decembermaand met heerlijk eten en veel binnen zijn, is het voor veel mensen een goed moment om bewust meer te gaan bewegen. Hiervoor hoef je niet direct naar sportschool. Zo loop je bijvoorbeeld gemiddeld zo'n 10 kilometer tijdens een dagje shoppen. Een dagje winkelen is dus niet alleen leuk, maar je beweegt dan ook meer dan je denkt!

2. Meer tijd voor jezelf - zet jezelf in het zonnetje met mooie producten
Heb je een druk jaar achter de rug en kan jij wel wat rust en dus tijd voor jezelf gebruiken? Jezelf verwennen zit al in de kleinste dingen. Gun jezelf heerlijke verzorgingsproducten voor onder de douche, in bad of voor je huid. Mooie producten vind je onder andere bij Etos, Douglas en ICI Paris XL in Vier Meren. 

Om er nóg stralender uit te zien, kan je ook op zoek naar een nieuwe outfit of een nieuw kapsel. In het winkelcentrum kan je voor een nieuwe coupe terecht bij Kinki Kappers en vind je veel mooie en diverse kledingwinkels waar je je kan laten inspireren en adviseren! 

3. Meer tijd doorbrengen met familie - nodig je moeder of vriendin uit voor een dagje winkelen
Heb jij het afgelopen jaar te weinig tijd doorgebracht met familie, vrienden of je partner? Dan heb je gelijk een mooi doel voor 2018. Vaker samenzijn met de mensen die je lief hebt. Maar hoe pak je dit op? De oplossig is simpel en leuk. Doe leuke dingen samen en herhaal dit. Dit hoeft niet elke keer iets heel groots te zijn of kostbaar te zijn, maar herhaling is hierin belangrijk. Nodig bijvoorbeeld je moeder of een vriendin uit voor een dagje winkelen. Tussen het winkelen door kan je ook heerlijk lunchen samen. Dit kan bijvoorbeeld bij Bagels & Beans, La Place en Happy Tosti of ga heerlijk uit eten bij de horeca aan de buitenkant van het winkelcentrum.

4. Gezond eten - met de producten uit ons winkelcentrum kan je gezonde maaltijden bereiden
Je bewust zijn van wat je eet is voor veel mensen erg belangrijk. Daar hoort gezond eten natuurlijk ook bij. Na alle pepernoten, kerstdiners en oliebollen, is gezond(er) eten voor veel mensen een goed voornemen in het nieuwe jaar. We weten allemaal dat gezond eten niet vies hoeft te zijn. Bij onder andere Albert Heijn XL vind je veel producten om het nieuwe jaar gezond en lekker te beginnen.

5. Meer reizen - de voorpret van je vakantie kan beginnen in ons winkelcentrum
Ben jij wel toe aan vakantie? Even helemaal tot rust komen en je focussen op andere dingen dan bijvoorbeeld je werk. Niets is leuker voor veel mensen dan je volgende vakantie plannen en de voorpret die daarbij komt kijken. Studie toont zelfs aan dat we gelukkiger worden van het plannen van onze vakantie dan van de trip zelf. De voorpret zorgt namelijk voor een goede geluksboost, omdat we dan fantaseren over de leuke momenten die ons te wachten staan.

Heb jij je vakantie al gepland of weet jij al wat je volgende vakantiebestemming wordt? Verheug je erop door alvast inkopen te gaan doen, zoals zonnebrand, zomerse of winterse kleding (afhankelijk van je bestemming) of misschien wel een nieuwe camera. Of droom weg aan tafel tijdens een heerlijk diner met je beste vriendin. Hiervoor kan je zeker terecht in ons winkelcentrum! 

Heb jij al goede voornemens voor 2018? Laat het ons weten!

Heb jij gouden tips voor Vier Meren?
Geef je mening via deze link >>