Summer Night - Pak je koffer weken!

24 mei 2019 24 mei 2019
Summer Night - Pak je koffer weken!

Pak je koffer weken heeft een speciale tropische twist in Vier Meren!

Op vrijdag 24 mei is er naast de reguliere actie 'Pak je koffer weken' nog een extra actie in winkelcentrum Vier Meren. Tijdens de Pak je koffer weken vindt er deze avond een Summer Night plaats. Door het gehele centrum vindt men hier verschillende activiteiten. 

Het vakantiespel

Een duo bestaande uit een piloot met stewardess trekken met een bagagekar en flightcrew koffer door het winkelgebied. Verspreid door het winkelgebied organiseren zij diverse games die mensen voorbereiden op de vakantieperiode. Denk hierbij aan; zo snel mogelijk een vouwtent opvouwen of een stoelendans met strandbedden. De flight crew koffer is gevuld met mooie zomerse prijzen! 

 Brassband

Een brassband met 3 drummers, 1 blazer en 2 danseressen zorgen voor opzwepende beats mobiel in het centrum. 

Capoeira

Capoeira is een populaire Braziliaanse dans-vecht sport. Deze bijzondere Braziliaanse Martial art speel je met zijn twee├źn in een kring (de roda). Vanuit de kring worden spelers in de kring aangemoedigd door opzwepende muziek. Een groep zorgt mobiel door het centrum voor mooie optredens. 

Hostess

Deze avond is er ook een hostess aanwezig bij de reuze koffer om bezoekers te enthousiasmeren en te ondersteunen bij het invullen van de online code van de Pak je koffer weken.