Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Liefs van de ondernemers

8 februari 2021

Love is in the air! Dat Valentijnsdag dit jaar anders zal verlopen dan alle andere Valentijnsdagen is een gegeven, maar juist in deze tijden is het éxtra belangrijk om te laten weten dat je aan je dierbaren denkt. De dag van de liefde is hier een uitermate geschikt moment voor! Nu romantisch uit eten gaan niet tot de mogelijkheden behoort, zul je wat meer je creativiteit moeten gebruiken. Onze lokale helden helpen je maar al te graag met hun speciale valentijnsacties die je op afstand kunt bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga jij voor een romantische ontbijt, diner of high tea-box, een heerlijke parfum, een prachtige bos bloemen, een oogverblindend sieraad, een goede fles champagne, onweerstaanbare chocolade of toch voor een ouderwetse, handgeschreven kaart? Wie je ook gaat verrassen op 14 februari en wat je cadeaukeuze ook is, onze ondernemers staan graag voor je klaar om hierbij te helpen. Bijkomend voordeel: door bij hen te bestellen, geef je ze ook wat extra liefde in deze onzekere tijden. En dat kunnen ze goed gebruiken!

Tip: Denk niet alleen aan je (geheime) liefde, maar ook aan je misschien wat eenzame opa, oma, oom, tante, buurman of buurvrouw.

Zoek je nog een cadeautje om het hart van jouw Valentijn voor je te winnen? De winkels in Vier Meren bezorgen jou een hartveroverende verrassing: 

  • Multivlaai: Stel een Valentijnspakket samen en laat die anoniem bezorgen. Bel naar 023-5579902.
  • ICI Paris XL: Click & Deliver, bestellingen binnen 25km en boven de €20,- worden de volgende werkdag gratis thuisbezorgd, zie www.iciparisxl.nl/nl/clickanddeliver.
  • Elders: Valentijn Brunch Box voor 2 personen voor € 35.-. 
  • Bagels & Beans: Speciale roze beetroot latte en roze koek.