Koningsdag in Vier Meren

26 april 2019
Koningsdag in Vier Meren

Op 27 april tijdens Koningsdag zijn in Winkelcentrum Vier Meren een drietal extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor de kleine kinderen is er een kinderschmink georganiseerd. Hier kunnen kinderen zich laten schminken door een professionele schminker. Verder is er een traditionele Vrijmarkt georganiseerd in Vier Meren. Ten slotte wordt met medewerking van de Mediamarkt een DJ met DJ-booth verzorgd. De DJ’s zijn jonge talenten die elkaar afwisselen gedurende de dag. 

Vrijmarkt
De Vrijmarkt, georganiseerd door een aantal deelnemende winkeliers, start om 09.00 uur ‘s ochtends en eindigt om 17.00 uur. 

Kinderschmink
Voor de kleine kinderen die gezellig Vier Meren komen bezoeken staat een professionele schminker paraat. De schminker is aanwezig van 10.00u tot en met 14.00u. De locatie van kinderschmink is ter hoogte van Happy Tosti.

DJ booth
Om in een feestelijke sfeer te komen, komt er aan de kant van de Mediamarkt een DJ booth waarin verschillende talentvolle jeugdige DJ’s hun sets kunnen draaien. De DJ’s zullen elkaar afwisselen. De DJ’s starten om 09.00 uur ‘s ochtends en de eindsessie vindt plaats om 14.00 uur in de middag.