Speciaal voor jou: Kerstcadeau tips

14 november 2018
Speciaal voor jou: Kerstcadeau tips

Heb jij ook zo’n zin om die Kerstboom weer te zien stralen in jouw woonkamer en de kerstballen te zien glinsteren bij het aangaan van de lampjes? Christmas Time! Dilemma dat elk jaar weer op de loer ligt: wat voor cadeaus ga ik geven? Wij helpen je graag! Lees snel verder voor een aantal Kerstcadeau tips, waar jij ongetwijfeld iets aan hebt!

Tip 1: Je bent geen webshop

Je kent het wel: ‘Jim, volgende week ben je jarig! Wat zou je graag willen krijgen voor jouw verjaardag?’ Jim: ‘Ik wil graag Monopoly.’ 
Zeg nou eerlijk, dat voelt toch net alsof je een webshop bent en er een order bij je wordt ingediend? Het is goed om te weten wat de wensen van iemand zijn, maar als je ervan houdt te verrassen; probeer je dan eens te laten inspireren door wat iemand al heeft en wat daarin misschien mist! Heeft de ontvanger van jouw cadeau onlangs bijvoorbeeld een nieuwe televisie gekocht? Dan zou je hem een Chromecast kunnen geven. Of heeft die geluksvogel een nieuw koffiezetapparaat? Geef hem of haar dan eens van de nieuwste smaken koffie! Buiten dat je hem of haar verrast, toon je ook oprecht interesse in deze persoon door een cadeau te geven dat echt bij hem of haar past. 

Tip 2: ‘Dubbel’ cadeau

Geef een avondje uit of een etentje cadeau. Dergelijke cadeaus vallen altijd in de smaak. Niet in de laatste plaats omdat deze geschenken een dubbele dosis plezier met zich meebrengen: allereerst bij het ontvangen van het cadeau en vervolgens bij het verzilveren ervan.

Tip 3: Sla de spijker op de kop

Weet jij een onderwerp waar jouw broer maar niet over uitgepraat raakt? Zoek dan een boek uit in deze categorie! Dikke kans dat je hem hier blij mee maakt. Zo niet; een boek over iemands passie staat altijd mooi als decoratie.

Tip 4: Om het cirkeltje rond te maken

Bij tip 1 hadden we het al even over het feit dat jij geen webshop bent. Maar mocht je het écht heel erg lastig vinden om het juiste cadeau te vinden, dan kun je een cadeaukaart van een winkel of webshop cadeau doen! Altijd goed!