Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Het is weer bijna National Glamour Day!

5 september 2019

Houd jij van beauty, fashion, glamour & glitter? Dan is deze dag speciaal voor jou! Op zaterdag 28 september ontvang je 20% korting bij meer dan 50 verschillende merken, modeketens en winkels. Natuurlijk ook in winkelcentrum Vier Meren! Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat jij de National Glamour Day shoppingguide op zak hebt. 

Glamour Day bij Vier Meren stopt niet bij deze fantastische korting. Het hele winkelcentrum staat deze dag in het teken van fashion, beauty & lifestyle. We beginnen met een Q&A van verschillende populaire fashion & beauty vloggers, waaronder Youtuber Manon Tilstra. Manon deelt dagelijks haar leven voor zo’n 236.000 volgers op Youtube en Instagram. 

Beautytips 
Voor styling en beautytips kun je deze dag terecht bij styliste Larissa Bruin en Youtuber Kristina K. Kunstenares (#Glitziegal) zal fashion illustraties maken van de bezoekers.

Modellentraining 
En er is nog meer! Jij kunt je deze middag zelf opgeven voor een modellentraining waarin jij wordt klaargestoomd voor een gratis fotoshoot! Daarnaast zijn er diverse beauty demo’s, turotials en andere inhakende acties van de winkeliers in Vier Meren.  

Wil jij weten waar je de National Glamour Day shoppingguide kan krijgen en welke winkels er meedoen met de actie? Kijk dan op https://events.glamour.nl/national-glamour-day

Hopelijk zien we jou zaterdag 28 september bij winkelcentrum Vier Meren!