Event | Black Friday Shopping Night

23 november 2018
Event | Black Friday Shopping Night

Op vrijdagavond 23 november is het Black Friday Shopping Night in winkelcentrum Vier Meren! Een avond die in het teken staat van muziek, entertainment en leuke deals. 

Black Friday

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving en staat voor het begin van het koopseizoen voor de kerstdagen. Deze koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel winkels doen mee met dit concept met aantrekkelijke deals. Sla alvast je slag voor de feestdagen tijdens Black Friday Shopping Night

Optredens O'G3NE en Brace 

De jaarlijkse gezellige Black Friday Shopping Night begint in Vier Meren op vrijdag 23 november vanaf 19:00 uur. Veel winkels zijn geopend tot 23:00 uur en bieden leuke kortingen en deals aan. 

Dat is nog niet alles. Tijdens deze speciale avond kan je ook genieten van geweldige live optredens van Brace en O'G3NE! Brace zal Black Friday Shopping Night om 19:30 uur aftrappen met een geweldig optreden. De meiden van O'G3NE treden op om 22:00 uur: dat mag je zeker niet missen!

Win met je kassabon!

Heb jij heerlijk gewinkeld tijdens Black Friday Shopping Night in Vier Meren? Upload vanaf vrijdag 23 november je kassabon op onze website en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. 

  • Deelname mogelijk tussen vrijdag 23 november 2018 vanaf 19:00 uur en vrijdag 30 november 2018 tot 23:59. uur. 
  • Alleen aankopen op 23 november 2018 tussen 19:00 en 23:00 uur tellen mee. Datum en tijdstip moeten op het bonnetje leesbaar zijn. 
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 4 december. 
  • Bekijk rechts op deze pagina het PDF bestand voor alle actievoorwaarden. 

Van harte welkom in Vier Meren tijdens Black Friday Shopping Night!