Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Cadeaustress? Doe je december inkopen in winkelcentrum Vier Meren

4 december 2019 - 31 december 2019
Genieten van een lekker geurtje, blij zijn met een mooi sieraad of spelen met het tofste speelgoed. Je kunt vast iemand wel ergens blij mee maken. Heb jij nog cadeautjes nodig voor de feestdagen? Doe je inkopen in winkelcentrum Vier Meren!

Of iemand nu houdt van parfum, sieraden, kookspullen of speelgoed, je koopt het hier allemaal. Vind je het toch lastig? Maak je dan vooral niet druk. Wij helpen je wel even. Hieronder hebben we wat ideeën voor je op papier gezet.   

Vrouwen:

Op zoek naar iets voor vrouwen? Koop dan een verwenpakketje bij Etos. Met de producten van dit Etos kun je genieten van een lekker bad, een warme douche of een ontspannende massage. Welke vrouw maak je hier nu niet blij mee? Liever iets blijvends geven? Koop dan een mooi sieraad bij Fantastisch. Is iemand een echte keukenprinses? Zoek dan wat leuke keukenspullen uit bij bijvoorbeeld Xenos of Blokker. Laat je adviseren door de medewerkers.

Mannen:

Ook voor mannen shop je hier genoeg! Laat je voor een lekker geurtje adviseren bij Ici Paris of Douglas. Houdt hij van een borreltje op zijn tijd? Zoek dan een mooie fles uit bij Gall & Gall en laat hem feestelijk voor je inpakken. Is het een echte lezer? Koop dan een goed boek bij Boekenvoordeel. 

Kinderen:

Cadeautjes nodig voor kids? Ook dan zit je bij Vier Meren goed. Bij Intertoys, Flying Tiger en Big Bazar vind je het leukste speelgoed. Houdt hij of zij van gamen? Zoek dan een leuk spel uit bij Game Mania. 

Dus heb jij nog last van cadeaustress? Kom naar Vier Meren en scoor de leukste spullen!

Hopelijk zien we je snel!