Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Click & Collect

9 februari 2021

Yes! Vanaf woensdag 10 februari is het weer mogelijk om je bestelling bij al jouw favoriete lokale ondernemers in het winkelcentrum af te halen. Maar hoe werkt Click & Collect precies? Wij zetten de spelregels én alle ondernemers die dit aanbieden voor je op een rij.

  1. Doe thuis op afstand een (online) bestelling bij de desbetreffende winkel.
  2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot wanneer je de bestelling op kunt halen.
    Let op: er zit minimaal een dagdeel (4 uur) tussen het bestellen en afhalen.
  3. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot ophalen van de bestelling. Afhalen kan alléén binnen het afgesproken tijdslot.
  4. Kom in je eentje de bestelling ophalen en alleen als je klachtenvrij bent.
  5. Het winkelpersoneel zet de bestelling voor je klaar en je haalt dit veilig op bij de winkel.
  6. Betalen doe je thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.
  7. Geniet van je aankoop! 

Ondernemers die Click & Collect aanbieden

Blokker
Ook de Blokker doet mee aan Click & Collect. Ga naar de website of bel de winkel op 0299-413817 voor meer informatie.

Boekenvoordeel
Toe aan een nieuw boek? Bestel hem dan via www.boekenvoordeel.nl en haal hem minimaal 4 uur later op bij Boekenvoordeel in Vier Meren. 

C&A
De webshop van de C&A is goed gevuld en de winkel is er klaar voor om de klanten vanaf woensdag 10 februari te ontvangen voor Click & Collect. Plaats jouw bestelling snel via de website

Costes
Ook Costes doet mee aan Click & Collect! Ga naar de website voor meer informatie.

Douglas
Toe aan nieuwe beautyproducten? Ook Douglas Hooffdorp doet mee aan Click & Collect! Hoe dat werkt lees je hier, of bel naar de winkel via: 023-5572837.

ICI Paris XL 
Een nieuwe make-upkwast, lekker luchtje of iets anders om jezelf mee te verwennen. Bestel via www.iciparis.nl en kom je pakketje ophalen in het ICI Paris XL filiaal. Meer informatie vind je hier: https://service.iciparisxl.nl/topic/YrsuSeCDBjXpsB7fX 

Lincherie
Van beha's tot bikinis tot sportkleding, je kunt weer terecht bij Lincherie Hoofddorp! Lees hier meer over hun Click & Collect: www.lincherie.nl/nl/virtual-shopping.

The Stone
The Stone verkoopt modieuze bovenkleding voor dames en heren. Ook voor schoenen en accessoires ben je hier aan het juiste adres. Bel naar 023-5622096 om te bestellen. 

Toychamp
Het speelgoed van Toychamp kun je nu ook online bestellen en laten leveren in de winkel! Ga naar de website voor meer informatie.

vanHaren
Ook de modieuze en betaalbare schoenen van vanHaren kun je vanaf nu eenvoudig in het filiaal in Winkelcentrum Vier Meren ophalen. Bekijk de collectie op www.vanharen.nl en bestel jouw favoriete paar via 023-5576202. Vervolgens kun jij jouw bestelling in de winkel ophalen of laten bezorgen door de winkel. Wat een service!

Xenos
Zin om je huis op te fleuren? Ook Xenos heeft Click & Collect! Ga naar de website voor meer informatie.

 

* We doen ons uiterste best om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden.