Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Druktemeter: Kies je moment

22 april 2021

Beste bezoeker, 

In Vier Meren doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Vier Meren slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Piek- en daluren in Vier Meren
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

Vier Meren-11.png

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:
Op maandag tot en met donderdag, op koopavond en op zondag tussen 12 en 13 en tussen 16 en 17 uur is het rustig in winkelcentrum Vier Meren. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze tijdstippen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:
Onze bezoekerspiek is op vrijdag tussen 11 en 15 uur en op zaterdag tussen 12 en 16 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Vier Meren en bij de winkeliers